Όροι και χρήσεις διαγωνισμού

Η εταιρία kapsidakis.gr, διενεργεί προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό, με τίτλο “Κάνε εγγραφή στο Newsletter και κέρδισε!” υπό τους ακόλουθους όρους:

 1. Η διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται από 03/02/2017 έως και την 05/02/2017. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή να παρατείνει τη διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού, με τροποποίηση των παρόντων όρων. Η τροποποίηση αυτή θα ισχύει αυτοδικαίως από τη δημοσίευσή της στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.
 2. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει (α) την εγγραφή στο newsletter https://kapsidakis.gr/subscribe/ και (β) κοινοποίηση(share) της δημοσίευσης με τίτλο ” Κάνε εγγραφή στο Newsletter και κέρδισε!” στο Facebook. Για να συμμετέχει κάποιος στην κλήρωση θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει και τις 2 παραπάνω ενέργειες.
 3. Το Facebook δεν διαχειρίζεται ή προωθεί τον διαγωνισμό αυτό.
 4. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να είναι νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος.
 5. Στο διαγωνισμό θα αναδειχθούν ένας (1) νικητής, που θα κερδίσει το κόσμημα “……………………………………….”.
 6. Τα μεταφορικά έξοδα είναι επίσης δωρεάν από την kapsidakis.gr
 7. Η κλήρωση γίνεται μετην χρήση της ιστοσελίδας https://www.random.org/ και θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στις 6/02/2017 στις 13:00μμ και έπειτα θα κοινοποιηθεί στη σελίδα Εργαστήρι Καλών Τεχνών Καψιδάκη στο Facebook.
 8. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθεί το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού με την αποστολή μηνύματος στο mail εγγραφής που καταχώρησε, με το οποίο θα του ζητηθεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το Εργαστήρι Καλών Τεχνών Καψιδάκη έτσι ώστε να διεκπεραιωθεί η διαδικασία αποστολής του δώρου.
 9. Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή ή ο νικητής δεν απαντήσει στην προαναφερόμενη ειδοποίηση εντός επτά (5) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του μηνύματος στο mail εγγραφής, τότε Εργαστήρι Καλών Τεχνών Καψιδάκη. απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή και το δώρο το κερδίσει ο πρώτος επιλαχών. Αν ούτε αυτός μπορεί να αναβρεθεί ή δεν ανταποκριθεί, το δώρο θα κερδίσει ο δεύτερος επιλαχών κοκ.
 10. Το δώρο είναι συγκεκριμένο και δεν ανταλλάσσεται με τίποτε άλλο. Λοιπά έξοδα εκτός του κοσμήματος και των μεταφορικών βαρύνουν το νικητή.
Updating…
 • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.