ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Παιδικό τμήμα Εικαστικών

Εικαστικά

Το εικαστικό τμήμα παιδιών, μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού είναι 1 ώρα και 30 λεπτά την εβδομάδα και λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι μαθητές θα μελετήσουν μεγάλους δημιουργούς, καλλιτεχνικά κινήματα, μέσα από το σχέδιο, τη ζωγραφική, τη χαρακτική, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική, το κόσμημα και  χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία υλικών, τεχνικών και εργαλείων θα πειραματιστούν και θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα. Με πρωτοβουλία του εργαστηρίου οι μαθητές συμμετέχουν σε εκθέσεις, παγκόσμιους διαγωνισμούς και εκθέτουν τα έργα τους κάθε άνοιξη στη Gallery του εργαστηρίου.

Κόστος μαθήματος:

1 ώρα και 30 λεπτά /εβδομάδα  25 €/μήνα.

Εφηβικό τμήμα Εικαστικών – προετοιμασία για τη Σχολή Καλών Τεχνών- προετοιμασία για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο

Εικαστικά - Καλών τεχνών

Το εικαστικό τμήμα εφήβων, μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές  δημοτικού και γυμνασίου είναι 1 ώρα και 30 λεπτά την εβδομάδα και λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι μαθητές θα μελετήσουν μεγάλους δημιουργούς, καλλιτεχνικά κινήματα, μέσα από το σχέδιο, τη ζωγραφική, τη χαρακτική, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική, το κόσμημα και  χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία υλικών, τεχνικών και εργαλείων θα πειραματιστούν και θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα. Οι μαθητές γυμνασίου επίσης προετοιμάζονται στο ελεύθερο σχέδιο και στη ζωγραφική, για να καταθέσουν φάκελο με έργα τους στη σχολή καλών τεχνών, ως μαθητές με ιδιαίτερη ΄΄καλλιτεχνική προδιάθεση΄΄ μετά την αποφοίτησή τους από το γυμνάσιο. Επίσης το εργαστήρι μας προετοιμάζει με μεγάλη επιτυχία υποψήφιους μαθητές για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο, μέσα από ασκήσεις παρόμοιες με αυτές που θα κληθούν να πραγματοποιήσουν όταν δώσουν εξετάσεις, στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Με πρωτοβουλία του εργαστηρίου οι μαθητές συμμετέχουν σε εκθέσεις, παγκόσμιους διαγωνισμούς και εκθέτουν τα έργα τους κάθε άνοιξη στη Gallery του εργαστηρίου.

Κόστος μαθήματος:

1 ώρα και 30 λεπτά /εβδομάδα   25 €/μήνα.

Tμήμα προετοιμασίας για τη Σχολή Καλών Τεχνών, κατατακτήριες, portfolio.

Καλών Τεχνών

Το τμήμα αυτό απευθύνεται  σε μαθητές υποψήφιους για τις σχολές καλών τεχνών, ΑΤΕΙ, κατατακτήριες εξετάσεις, και μαθητές που προετοιμάζουν portfolio για πανεπιστήμια του εξωτερικού. Το τμήμα  αυτό μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές γυμνασίου, λυκείου, απόφοιτοι και λειτουργεί όλο το χρόνο. Η διάρκεια του μαθήματος ξεκινά από ένα 4ωρο την εβδομάδα και διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του μαθητή.  Οι μαθητές εκπονούν ασκήσεις ελευθέρου σχεδίου,  ζωγραφικής και μελετούν σύνθεση, αναλογίες, προοπτική, φωτοσκίαση,  χρώμα, φόρμες και μέσα από νεκρές  φύσεις, προτομές, έννοιες και ελεύθερα θέματα . Με πρωτοβουλία του εργαστηρίου οι μαθητές συμμετέχουν σε εκθέσεις, διαγωνισμούς και εκθέτουν τα έργα τους κάθε άνοιξη στη Gallery του εργαστηρίου.

Κόστος μαθήματος:

 4 ωρο /εβδομάδα  50 €/μήνα

  δύο 4 ωρα /εβδομάδα  100 €/μήνα

Τμήμα προετοιμασίας για Αρχιτεκτονική, ΑΤΕΙ, κατατακτήριες, portfolio.

Το τμήμα αυτό απευθύνεται  σε μαθητές υποψήφιους για τις πανελλαδικές εξετάσεις στις σχολές Αρχιτεκτονικής, ΑΤΕΙ, κατατακτήριες εξετάσεις, και μαθητές που προετοιμάζουν portfolio για πανεπιστήμια του εξωτερικού. Το τμήμα  αυτό μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές γυμνασίου,  λυκείου, απόφοιτοι και λειτουργεί όλο το χρόνο. Η διάρκεια του μαθήματος είναι ένα 3ωρο την εβδομάδα για τους μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείου και ένα 6ωρο την εβδομάδα για μαθητές της Γ΄ Λυκείου. Οι μαθητές εκπονούν ασκήσεις ελευθέρου και γραμμικού σχεδίου ανά  εβδομάδα εναλλάξ. Μελετούν σύνθεση, αναλογίες, προοπτική, φωτοσκίαση, φόρμες, μέσα από νεκρές  φύσεις και θέματα γραμμικού σχεδίου. Με πρωτοβουλία του εργαστηρίου οι μαθητές συμμετέχουν σε εκθέσεις,  διαγωνισμούς και εκθέτουν τα έργα τους κάθε άνοιξη στη Gallery του εργαστηρίου.

Κόστος:

6 ωρο μάθημα /εβδομάδα παρά εβδομάδα  60 €/μάθημα

Τμήμα εικαστικών ενηλίκων

Εικαστικά

Το τμήμα αυτό απευθύνεται  σε μαθητές και ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν μέσα από την τέχνη υλικά και τεχνικές και λειτουργεί όλο το χρόνο. Η διάρκεια του μαθήματος είναι 1 ώρα και 30 λεπτά ή ένα 4ωρο μάθημα την εβδομάδα. Οι μαθητές εκπονούν ασκήσεις ελευθέρου σχεδίου,  ζωγραφικής, χαρακτικής, αγγειοπλαστικής, γλυπτικής, κοσμήματος και μελετούν σύνθεση, αναλογίες, προοπτική, φωτοσκίαση,  χρώμα, φόρμες και μέσα από νεκρές  φύσεις, προτομές, αγάλματα, έννοιες, ελεύθερα θέματα και μέσα από μια μεγάλη σειρά υλικών όπως μολύβι, κάρβουνο, πλαστικό, ακρυλικό, μελάνη, πηλός, χάντρες και μέταλλα. Με πρωτοβουλία του εργαστηρίου οι μαθητές συμμετέχουν σε εκθέσεις και εκθέτουν τα έργα τους κάθε άνοιξη στη Gallery του εργαστηρίου.

Κόστος μαθήματος:

1 ώρα και 30 λεπτά /εβδομάδα   25 €/μήνα.

ένα 4 ωρο μάθημα /εβδομάδα   50 €/μήνα.

Τμήμα χειροποίητου κοσμήματος

Κόσμημα

Το τμήμα αυτό απευθύνεται  σε μαθητές και ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν μέσα από την τέχνη του κοσμήματος υλικά και τεχνικές και λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο κάθε χρόνο. Η διάρκεια του μαθήματος είναι ένα 2ωρο την εβδομάδα.  Οι μαθητές εκπονούν ασκήσεις με χάντρες, μέταλλα, κόλληση με καλάι, σέγα, κόλληση με ασήμι και μέσα από μια ποικιλία μετάλλων όπως αρζαντό, ορείχαλκος, χαλκός, ασήμι σε πλάκες και σύρματα. Ο κάθε μαθητής δημιουργεί τα δικά του κοσμήματα όπως δαχτυλίδια, καρφίτσες, βραχιόλια, κρεμαστά κ.α. Με πρωτοβουλία του εργαστηρίου οι μαθητές συμμετέχουν σε εκθέσεις και εκθέτουν τα έργα τους κάθε άνοιξη στη Gallery του εργαστηρίου.

Κόστος μαθήματος:

2 ωρο /εβδομάδα  30 €/μήνα.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.