Όροι χρήσης

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Η επιχείρηση “ΚΑΨΙΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ”, αναφερόμενη στο υπόλοιπο κείμενο ως ‘ιστοσελίδα μας’, ‘μας’, ‘εμείς’, ‘επιχείρηση μας’, διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.kapsidakis.gr και έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει τη προστασία των προσωπικών δεδομένων των διαδικτυακών χρηστών/επισκεπτών της (‘εσείς’, ‘εσάς’, ‘σας’).

Όλο το περιεχόμενο του www.kapsidakis.gr, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή ή αναδημοσίευση φωτογραφιών, κειμένων, λογοτύπων και όλου του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου www.kapsidakis.gr

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τα οποιαδήποτε προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο από την επιχείρηση μας και από τους νόμιμους συνεργάτες μας για να ολοκληρωθεί η οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά/συναλλαγή.

Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα(www.kapsidakis.gr) καλούμενη στη συνέχεια χάριν συντομίας ως “site” και τις σχετιζόμενες με αυτή υπηρεσίες, συμφωνείτε στους παρακάτω όρους χρήσης και σε άλλους κανόνες που αναγράφονται στο site καλούμενοι ως “Όροι χρήσης και Προϋποθέσεις”.

Παρακαλούμε, διαβάστε και συμβουλευτείτε προσεκτικά τους “ Όρους χρήσης και Προϋποθέσεις ” πριν την περιήγησή σας στο site.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H ιστοσελίδα www.kapsidakis.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία του εργαστηρίου με την επωνυμία «Καψιδάκη Ι. Ιωάννα Σχολή Καλών Τεχνών » και τον διακριτικό τίτλο « Εμπόριο κοσμημάτων / τεχνουργημάτων» (Α.Φ.Μ. 156340963 – ΔΟΥ  Καλαμαριάς ). Η έδρα του εργαστηρίου βρίσκεται  στην Αγίων Θεοδώρων 23 Επανομή 57500 . Η « www.kapsidakis.gr » καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος(e-shop) σηματοδοτείται η έναρξη μίας μορφής προηγμένης επικοινωνίας του εργαστηρίου, με τους πελάτες μας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργείται απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρει το εργαστήριό μας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων.

Η Ιστοσελίδα « www.kapsidakis.gr » στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με την συνεχή υπευθυνότητα που προβάλει, σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης και τη καλλιέργεια εμπιστοσύνης.

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα του εργαστηρίου, να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Για εμάς είναι υποχρέωσή μας, ο πελάτης να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μας για τα ακόλουθα θέματα:

Στο site μας χρησιμοποιούμε SSL πιστοποιητικό ασφαλείας (Let’s Encrypt Authority X3 Type: RSA-SHA256) το οποίο κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ του site και των επισκεπτών αυτού. Έτσι επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία των προσωπικών δεδομένων του κάθε χρήστη που εισέρχεται στο site.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Καθώς η πλατφόρμα του e-commerce της Τράπεζας Eurobank συμμορφώνεται με τους κανόνες που ορίζει το PCI (Payment Card Industry Data Security Standards), σας ενημερώνουμε (πελάτες/χρήστες του site kapsidakis.gr)  ότι για την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας πρέπει να χρησιμοποιείτε περιηγητές (browsers) που υποστηρίζουν τα ασφαλή πρωτόκολλα επικοινωνίας TLS 1.1 ή/και TLS 1.2
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: Τι είναι το TLS: https://el.wikipedia.org/wiki/TLS#TLS_1.1

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Κατάθεση σε τράπεζα – Πληρωμή μέσω τραπέζης
  ( Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη. Για να συνεχιστεί η διαδικασία της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ακριβούς ποσού της παραγγελίας)
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  Ονοματεπώνυμο: ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΨΙΔΑΚΗ
  Αρ. Λογαριασμού: 6081-010078-484
  IBAN: GR34 0171 0810 0060 8101 0078 484
  BIC / Swift: PIRBGRAA
 • Πληρωμή στο κατάστημα
  (Η παραγγελία θα μείνει ενεργή για 10 ημέρες. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία εντός 10 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.)
 • Πληρωμή με αντικαταβολή
  ( το κόστος αντικαταβολής είναι 2 ευρώ και δωρεάν για αγορές άνω των 60 ευρώ)
 • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.(Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners). Μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της Τράπεζας Eurobank μέσω του οποίου θα ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας για ολοκλήρωση της αγοράς.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφή στο site

Για να γίνει αγορά προϊόντων και για να αξιοποιήσετε πλήρως τις παρεχόμενες υπηρεσίες, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο site. μας. Κατά την εγγραφή σας στο site μας θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα ακριβή στοιχεία σας μαζί με ένα κωδικό πρόσβασης ο οποίος θα πρέπει να είναι μοναδικός και μυστικός.

Στο επάνω μέρος και δεξιά της κάθε σελίδας, υπάρχει η επιλογή “ΕΙΣΟΔΟΣ”. Για κινητά και tablets θα βρείτε ατή την επιλογή πατώντας το κουμπί με τις 3 γραμμές το οποίο βρίσκεται στο ίδιο σημείο(πάνω δεξιά). Κάνοντας κλικ στο “ΕΙΣΟΔΟΣ” εμφανίζεται η σελίδα σύνδεσης ή εγγραφής. Για να κάνετε εγγραφή κάντε κλικ στο “Δημιουργία λογαριασμού” πρέπει να συμπληρώσετε το e-mail σας και το κωδικό πρόσβασης ο οποίος θα πρέπει να αποτελείται επτά (7) χαρακτήρες. Μόλις εισάγετε τα παραπάνω στοιχεία κάντε κλικ στο “ΕΓΓΡΑΦΗ” για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

Στο site υπάρχει η σελίδα “Ο λογαριασμός μου” μέσα από την οποία έχετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου και στις εξής καρτέλες-σελίδες:

 • Αγαπημένα: Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα.
 • Καλάθι αγορών: Μπορείτε να δείτε το καλάθι των αγορών σας.
 • Πίνακας Ελέγχου: Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις παρακάτω καρτέλες-σελίδες.
 • Παραγγελίες: Μπορείτε να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας.
 • Διευθύνσεις: Μπορείτε να δείτε αλλά και να επεξεργαστείτε τις διευθύνσεις που έχετε ορίσει ως διεύθυνση χρέωσης & διεύθυνση αποστολής.
 • Λεπτομέρειες Λογαριασμού: Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις προσωπικές σας πληροφορίες.
 • Έξοδος: Αποσύνδεση από το site.

Αν αντιληφθείτε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα.

Αγορά προϊόντων

Για την πραγματοποίηση αγορών μέσα στο site θα πρέπει να εισάγετε έγκυρες και αληθινές προσωπικές πληροφορίες όπως το αληθινό όνομά σας, το κινητό ή το σταθερό σας τηλέφωνο, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση(e-mail) όπως και άλλα στοιχεία σύμφωνα με τη φόρμα καταχώρησης στοιχείων που βρίσκεται στην καρτέλα-σελίδα “Λεπτομέρειες λογαριασμού” αλλά και στην καρτέλα-σελίδα “Διευθύνσεις”. Με την καταχώρηση μιας παραγγελίας, επιβεβαιώνετε ότι είστε ο ιδιοκτήτης των δηλωμένων στοιχείων (προσωπικών στοιχείων και στοιχείων χρέωσης) και είστε εγγυητής  ότι τα στοιχεία αυτά είναι έγκυρα και σωστά έτσι ώστε η πληρωμή της παραγγελία σας να γίνει αποδεκτή.

Παρακαλούνται άτομα κάτω των 18 ετών(ανήλικη/ος) να μην δημιουργούν λογαριασμό χρήστη στο site και να μην καταχωρούν καμιά πληροφορία. Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρηση δε θα δεχτεί καμία συναλλαγή από άτομα κάτω των 18 ετών.

Με την αποδοχή του παρόντος εκ μέρους σας, συμφωνείτε ότι κάποια από τα στοιχεία σας θα κοινοποιηθούν σε τρίτους(courier) έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και να λάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.

Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση μιας παραγγελίας από τη σελίδα “Καλάθι αγορών” όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει. Στη συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να αφαιρέσετε προϊόντα που δεν επιθυμείτε πλέον να αγοράσετε πατώντας στο κουμπί “x” (Αφαίρεση του είδους) που βρίσκεται πάνω δεξιά από κάθε προϊόν. Επίσης μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ποσότητα του κάθε προϊόντος που βρίσκεται στο καλάθι αγορών και έπειτα να πατήσετε στο κουμπί “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ”. Αν θέλετε να συνεχίσετε τις αγορές σας πατάτε το κουμπί “ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ” Διαφορετικά για να συνεχίστε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας πατάτε το κουμπί “ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ”. Στη σελίδα αυτή θα σας ζητηθούν τα στοιχεία διεύθυνσης χρέωσης και αποστολής της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η παραγγελία επιθυμείτε να αποσταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από τη διεύθυνση χρέωσης κάντε κλικ στο κουμπί με το τετράγωνο “Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση;” και συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής είναι ίδια με τη διεύθυνση χρέωσης δεν χρειάζεται να επιλέξετε το παραπάνω κουμπί. Σε περίπτωση που έχετε αποθηκεύσει αυτά τα στοιχεία, δεν χρειάζεται να τα εισάγετε ξανά. Επίσης μπορείτε να αφήστε αν επιθυμείτε κάποιο μήνυμα στο πλαίσιο (Σημειώσεις παραγγελίας). Η συμπλήρωση των στοιχείων αποστολής είναι απαραίτητη ακόμα και στην περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας. Αν έχετε κάποιο κουπόνι μπορείτε να το εισάγετε στο αντίστοιχο πεδίο κουπονιού.

Στη συνέχεια επιλέξτε,

τρόπο αποστολής:

 • Αποστολή με ΕΛΤΑ (κόστος αποστολής 3 ευρώ)
  1. αποστολή με ΕΛΤΑ συστημένο (δυνατότητα παρακολούθησης του δέματος)
  2. αποστολή με ΕΛΤΑ απλό δέμα(χωρίς δυνατότητα παρακολούθησης)
  3. αποστολή με ΕΛΤΑ αντικαταβολή (δυνατότητα παρακολούθησης του δέματος) πληρωμή και παραλαβή του δέματος από τα ΕΛΤΑ

  η δυνατότητα παρακολούθησης μπορεί να γίνεται στο elta.gr

 • Παραλαβή από το κατάστημα(Δευτέρα έως Παρασκευή – 10:00-14:00 & 16:00-20:00)

και τρόπο πληρωμής

 • Κατάθεση σε τράπεζα – Πληρωμή μέσω τραπέζης( Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη. Για να συνεχιστεί η διαδικασία της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ακριβούς ποσού της παραγγελίας)
 • Πληρωμή στο κατάστημα(Η παραγγελία θα μείνει ενεργή για 10 ημέρες. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία εντός 10 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.)
 • Πληρωμή με αντικαταβολή( το κόστος αντικαταβολής είναι 3 ευρώ και δωρεάν για αγορές άνω των 60 ευρώ)
 • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα(Μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της Τράπεζας Eurobank μέσω του οποίου θα ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας για ολοκλήρωση της αγοράς)

Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά θα λάβετε ενημερωτικό e-mail καθώς και αριθμό παραγγελίας για να ελέγχετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Αν παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο  info@kapsidakis.com  ή τηλεφωνικά στο  23920 44934 / 6981097958 για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την αποστολή σας.

Η αγορά μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση που

 • δεν λάβουμε έγκριση πληρωμής.
 • δεν δύναται να παραδώσουμε στην περιοχή σας.
 • κάποιο προϊόν έχει τυπογραφικό λάθος στην τιμή.
 • δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του site.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Εντός Ελλάδας

Η αποστολή των παραγγελιών στην Ελλάδα γίνεται με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.

Ο χρόνο παράδοσης για αποστολές εντός της περιφέρειας Θεσσαλονίκης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα (χερσαίοι & νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος των μεταφορικών είναι 3 ευρώ για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά για όλη την Ελλάδα.

Αν η περιοχή σας ορίζετε ως δυσπρόσιτη περιοχή, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας ή να υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση στην παράδοση της. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε από εμάς με mail.

Εκτός Ελλάδας

Οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται με ΕΛΤΑ και ύστερα από συνεννόηση μαζί μας.

Γενικές πληροφορίες σχετικά με την παράδοση αποστολών

Η επιχείρηση ασφαλίζει κάθε προϊόν από τη στιγμή της αγοράς μέχρι να το παραλάβετε. Αν δεν γίνει παράδοση της παραγγελίας από δικό μας λάθος ή λάθος του μεταφορέα τότε η παραγγελία αποστέλλεται χωρίς καμία επιβάρυνση στον πελάτη.

Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για παραδόσεις που δεν πραγματοποιούνται για λόγους ανωτέρας βίας.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την σωστή καταχώρηση των στοιχείων αποστολής. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης στοιχείων αποστολής η παραγγελία επιστρέφεται και γίνεται επαναποστολή ύστερα από επικοινωνία με τον πελάτη και με δική του χρέωση δεύτερης αποστολής.

ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Όλα μας τα προϊόντα είναι  χειροποίητα και πολλά απ’ αυτά φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας. Δεν υπάρχει απόθεμα και τα περισσότερα είναι μοναδικά. Ο χρόνος που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε οτιδήποτε έχετε επιλέξει, είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες. Για τα μοναδικά προϊόντα ο χρόνος παράδοσης είναι η επομένη της παραγγελίας σας.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο, κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας.

ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Αν, απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας της ΕΛΤΑ θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε μια ώρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα. Επίσης μπορεί να γίνει και παραλαβή από κάποιο υποκατάστημα της εκάστοτε εταιρίας εφόσον ζητηθεί ειδικά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Επιστροφές

Δεκτές  γίνονται μόνο οι επιστροφές σε περίπτωση παραλαβής κάποιου προϊόντος σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο), μας ενημερώνετε αμέσως μόλις το παραλάβετε και γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Όλα τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα στο χέρι με ιδιαίτερη φροντίδα και περνούν από επιπλέον έλεγχο πριν την αποστολή. Επειδή θέλουμε να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την αγορά σας, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίσετε. Προϊόντα που έχουν χαραχτεί κατά παραγγελία του πελάτη δεν επιστρέφονται.

Ακύρωση παραγγελίας

Αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, οφείλετε να  μας ενημερώσετε μέσα σε δύο(2) ώρες από την ώρα παραγγελίας. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με mail ή τηλεφωνικά για να γίνει η επιστροφή των χρημάτων στο λογαριασμό σας, εφόσον έχετε επιλέξει πληρωμή με κάρτα. Σε περίπτωση που δεν έχετε καταθέσει το ποσό της παραγγελίας θα ενημερωθείτε με e-mail μόνο για την ακύρωση αυτής. Πέραν των 2 ωρών και εφόσον έχει δρομολογηθεί  η αποστολή της παραγγελίας, δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΣΧΟΛΙΑ

Με μεγάλη μας χαρά, θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, που μπορεί να αφορά τα προϊόντα μας, τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτά, και τέλος τη φροντίδα τους. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αγαπάμε  και προσέχουμε τις δημιουργίες μας και είμαστε ανοιχτοί στις παρατηρήσεις σας και τα σχόλιά σας. Στόχος μας να μείνετε ευχαριστημένοι και να τα αγαπήσετε και εσείς.